تجربه خرید گوشی همراه از فروشگاه های اینترنتی

امروزه خرید گوشی هوشمند از فروشگاه‌های اینترنتی به یک امر بدیهی میان کاربران تبدیل شده است. احتمالاً برایتان پیش آمده باشد که برای خرید گوشی موبایل یا لوازم دیجیتال سری به فروشگاه‌های اینترنتی این حوزه زده باشید. فرقی نمی‌کند که با جستجو در گوگل به این سایت‌ها رسیده باشید و یا مستقیماً وارد سایت مورد نظر شده باشید، برای خرید از این فروشگاه‌ها لازم است تا چند نکته را در نظر بگیرید.

 

1. دسترسی آسان به اطلاعات تماس

دغدغه بسیاری از خریداران اینترنتی داشتن اطلاعات موثق از فروشگاهی است که از آن خرید می‌کنند. به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم که بعد از ورود به سایت اطلاعات تماس را مشاهده کنید. هرچقدر اطلاعات درج شده در این بخش بیشتر و دقیق‌تر باشد، نشان از مشتری‌مداری و اعتبار فروشگاه است. شماره‌های پشتیبانی، مشاوره‌ی آنلاین و شماره‌ پیگیری می‌تواند منجر به اطمینان خاطر خریدار شود.

 

2. قوانین و شرایط خرید از سایت را به‌دقت مطالعه کنید

دارندگان سایت‌های فروشگاهی برای شفاف‌سازی روند‌های فروش، معمولاً قوانینی را در سایت خود درج می‌کنند. با خواندن این قوانین و شرایط ضمن آگاهی از حقوق متقابل خریدار و فروشنده اطلاعات بیشتری هم کسب خواهید کرد.

 

3. خدمات پس از فروش

زمانی که برای خرید موبایل یا هر نوع کالای دیجیتالی اقدام می‌کنید، به مساله‌ی مهم دیگری نیز خواهید اندیشید؛ خدمات پس از فروش. در وب‌سایت‌های حرفه‌ای فروش در کنار اطلاعات فنی محصولات به‌صورت مشخص و کامل اطلاعاتی نظیر نوع ارسال، نوع ضمانت‌نامه و مدت ضمانت درج شده است. به شما توصیه می‌کنیم این بخش را به‌دقت مطالعه کنید تا از کیفیت ارائه‌ی خدمات مطمئن شوید.

4. اطلاع‌رسانی در مورد محصولات

زندگی در عصر اطلاعات کار را برای فروشندگان کمی سخت کرده. تنها کافی است نام محصول مورد نظرتان را در گوگل جستجو کنید تا هزاران صفحه در دسترس‌تان قرار بگیرد. یک فروشنده‌ی مسئول از آگاهی و توانایی شما مطلع است. پس تلاش می‌کند تا کامل‌ترین و دقیق‌ترین اطلاعات درباره‌ی مدل‌های مختلف موبایل را در اختیارتان بگذارد.

هنگام خرید اینترنتی موبایل حتماً به اطلاعات درج شده‌ی محصول توجه داشته باشید. اطلاعاتی نظیر رنگ‌بندی، ابعاد، وزن، لوازم جانبی، اطلاعات تخصصی گوشی مثل حافظه‌، پردازشگر، هارد، شبکه‌های ارتباطی، دوربین و خلاصه همه فاکتورهای در نظر گرفته شده برای موبایل، دقت کافی داشته باشید، تا بر اساس نیازتان بهترین خرید را تجربه کنید. 5. عکس‌ها و فیلم‌های محصول را تماشا کنید.

خرید اینترنتی موبایل امکان تجربه‌ی نزدیک کالا قبل از خرید را از ما می‌گیرید. به همین ‌دلیل طراحان وب‌سایت‌های فروشگاهی تمام تلاش‌شان را در ارائه‌ی تصویری نزدیک به واقع از محصول به کار می‌گیرند.

عکس‌های با وضوح بالا و سایز مناسب در کنار ویدئوهای تبلیغاتی با کیفیت می‌تواند درک درست‌تری از محصول را موجب شود. در صورتی که از وب‌سایتی معتبری خرید می‌کنید که از عکس‌های بی‌کیفیت برای محصولات خود استفاده کرده، نگران نباشید؛ گوگل همیشه به کمکمان می‌آید. می‌توانید نام محصول را جستجو کنید تا عکس‌های مختلف آن را مشاهده کنید.

 

6. نظرات و امتیازات کاربران را مطالعه کنید

معمولاً سایت‌ها بخش‌های ارسال نظرات و امتیازدهی برای کاربران خود مهیا می‌کنند. کاربران هم علاقه‌مند هستند تجربه‌های مثبت و منفی خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. پس زمانی که وارد وب‌سایتی برای خرید موبایل می‌شوید، حتماً بخش نظرات را مطالعه کنید و از کمیت و کیفیت محصول موردنظرتان اطمینان حاصل کنید. قطعاً مطالعه‌ی نظرات کاربران می‌تواند یکی از مؤلفه‌های اساسی برای تجربه‌ی خرید موفق آنلاین باشد.

 

7. قیمت‌ها را مقایسه کنید

در شیوه‌ی سنتی خرید عادت داریم که بعد از پرسیدن قیمت کالایی، گشتی در بازار بزنیم تا از انصاف فروشنده در قیمت‌گذاری آگاه شویم. در فضای وب این کار را به شیوه‌ی ساده‌تری می‌توانیم انجام دهیم. قیمت‌های مختلف یک محصول را در سایت‌های فروشگاهی متنوع مقایسه‌ کنید. سعی کنید دلیل ارزان یا گران بودن محصول مشابه در چند سایت را بررسی کنید. برای مثال به جزئیات اطلاعات موبایل مانند حافظه، کشور سازنده و گرانتی توجه کنید و با درنظر گرفتن فاکتورهای مختلف بهترین قیمت را خریداری کنید.

 

8. از امنیت پرداخت مطمئن شوید

اطمینان پیدا کردن از امنیت پرداخت کار سختی نیست. در واقع تنها لازم است که شما اعتبارنامه‌های سایت را مورد بررسی قرار دهید. مهم‌ترین مجوز نماد اعتماد الکترونیکی‌ست که معمولا در قسمت فوتر سایت درج می‌شود، زمانی که بر روی این نماد کلیک کنید، به صفحه‌ای هدایت ‌می‌شوید که در آن اطلاعاتی نظیر نو اعتبارنامه، مدت اعتبار و تاریخ انقضا درج شده. لازم به ذکر است نماد اعتماد از سوی وزارت صنعت و معدن اعطا می‌شود و نشان از اعتبار وب‌سایت می‌باشد.

در زمان پرداخت اینترنتی به درگاه پرداخت نیز توجه داشته باشید. آدرس‌ها را بادقت چک کنید تا به وب‌سایت اشتباهی هدایت نشوید. همچنین پس از پایان پرداخت وجه باید به سایت پذیرنده بازگردید تا خریدتان نهایی شود. چنانچه در هریک از مراحل فوق با اختلالی مواجه شدید با پشتیبانی سایت یا سیستم بانکی تماس بگیرید.

با در نظر گرفتن 8 نکته‌ای که در بالا به آن اشاره کردیم می‌توانید با خیالی آسوده و راحت به خرید با فروشگاه‌های اینترنتی بپردازید، بدون آنکه با مشکل خاصی مواجه شوید.

منبع: فارس نیوز



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *